Мартин Йодегаард очаква Арсенал да подобри още повече играта си, след

...
Мартин Йодегаард очаква Арсенал да подобри още повече играта си, след
Коментари Харесай

Звезда на Арсенал: След паузата ще сме още по-добри

Мартин Йодегаард очаква Арсенал да усъвършенства още повече играта си, откакто води с 5 точки на върха в класирането на Висшата лига на Англия. Той се разписа два пъти през второто полувреме при успеха с 2:0 против Уулвърхамтпън в събота, с цел да може " артилеристите " да усилят задатъка си пред втория Манчестър Сити. 

Изненадващото домакинско проваляне на “гражданите ” с 1:2 от Брентфорд разреши на Арсенал да бъде безапелационно на върха преди паузата за Световното състезание. 

" Трябва да се върнем още по-силни и по-добри, само че сега всичко наподобява добре ", сподели Йодегаард пред формалния уебсайт на клуба. 

" Това е добър метод да влезете в почивката. Преди мача си казахме, че желаеме да приключим мощно и го направихме. Трудно е да играеш против тези тимове, който имат петима бранители. Трябваше да проявим самообладание. Мисля, че успяхме и в последна сметка вкарахме головете. Беше мъчно. Първото полувреме имахме усложнения с топката и не успяхме да създадем чисти положения ", добави той. 

" Те се защитаваха добре и знаехме, че постоянно са рискови на контраофанзива, тъй че беше сложен мач. След това променихме нещата. Подобрихме играта през второто полувреме, имаме качества. Справихме се добре и спечелихме. Сега има отмора, по-късно стартира нов сезон за нас. Това е главната ни цел с новия треньор. Искаме резултати и работим интензивно, с цел да ги реализираме ", показа норвежецът пред формалния уебсайт на Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР